Publicitat
Esports

El Terrassa FC fitxa el central cordovès Fran González

Va jugar a Primera amb el Real Zaragoza i ha militat en un grapat d’equips estrangers

El futbolista cordovès, reforç de luxe per a la defensa del Terrassa FC

El Terrassa FC ha tancat el fitxatge de Francisco Javier González Muñoz (33 anys), que s’ha convertit aquest dimarts en nou jugador del club. Ha vingut a reforçar la posició de central. El defensa, que també pot actuar com a migcampista, aterrarà a Terrassa en només uns dies i s’incorporarà als entrenaments a les ordes del tècnic Jordi López. La temporada passada va jugar al Real Kashmir FC de la Hero I-League de l’Índia. El central ha estat set anys a equips de l’estranger i té una llarga i contrastada trajectòria a la Segona Divisió “B”.

Amb experiència a Primera Divisió amb el Real Zaragoza (2012-2013); la Segona Divisió “B” amb equips històrics com l’Hércules (2014-2015), el Córdoba “B” (2013-2014), el Deportivo de la Coruña “B” (2010-2011) i el Lucena (2010); i la Tercera Divisió amb la UD Almería “B” (2008-09), Fran González s’ha format com a futbolista a les categories inferiors del Real Madrid CF (2003-05) i durant les últimes set temporades ha jugat a equips de Xipre, Tailàndia, Polònia, Hong-Kong i l’Índia.

Així, el nou central terrassista, que lluirà el dorsal número “4” 2022-2023, ha format part de l’Ermis FC Aradippou (2015-2016) de la First Division xipriota, el Pattaya United FC (2016) de la Premier League de Tailàndia, el MKS Byotvia Bytów (2017-2019) de la I Liga polonesa, el Lee Man FC (2018-19) de la Premier League de Hong Kong i el Mohun Bagan AC (2019-20), el Bengaluru FC de la Super League (2020-21) i el Real Kasmir FC (2021-22) indis.

Amb aquest nou fitxatge, el nou Terrassa compta amb els següents 19 jugadors per jugar la segona temporada consecutiva a Segona RFEF: els porters Ortega i Marcos, els defenses Víctor MoralesDiego GarzónLucas ViñaNeeskensLampsias i Fran González, els migcampistes Àlex FernándezÓscar VacasAdri Lledó i Vivi, els extrems Jordi CanoDavid JiménezSergi Serrano i Spartalis i els davanters Carlos MartínezServetti i Aythami.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top