Publicitat
Esports

Maialen García s’incorpora al Club Egara

La migcampista basca ha estat internacional en 118 oportunitats i va disputar el darrer Mundial de Terrassa

Maialen García (32 anys) arriba procedent del Júnior de Sant Cugat

La migcampista basca Maialen García (32 anys) ha esdevingut la darrera incorporació a la primera plantilla femenina del Club Egara. Ha estat 118 vegades internacional i va prendre part a la Copa del Món femenina de hockey que es va disputar el passat mes de juliol a l’Estadi Olímpic.

Nascuda a Donosti, va jugar durant molts anys a la Real Sociedad, fins que va patir una greu lesió al genoll i va decidir continuar amb la seva formació als Estats Units. Dos anys després, va tornar a jugar de nou a la Real Sociedad. Posteriorment, va jugar durant dues temporades al Jolaseta de Getxo. Finalment, i durant les darreres temporades, ha format part del conjunt femení del Junior FC.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top