Publicitat
Esports

Els penals premien de nou al San Cristóbal

Com ja va passar a l’anterior eliminatòria contra el Terrassa FC, el San Cristóbal continua viu a la Copa de Catalunya gràcies a la tanda de penals davant del Prat

Els futbolistes del San Cristóbal, festejant el passi a la tercera ronda de la Copa Catalunya / LLUÍS CLOTET

Els penals han tornat a decidir una eliminatòria de la Copa de Catalunya absoluta al Municipal de Ca n’Anglada i, de nou, s’ha decantat pel San Cristóbal, que ha eliminat al Prat de Pedro Dolera. El conjunt d’Oliver Ballabriga, després de l’empat a un gol amb què ha finalitzat el matx, ha tornat a tenir l’encert que el porta a la tercera eliminatòria de la Copa de Catalunya, que l’enfrontarà al Barcelona Atlètic, a casa, i el pròxim cap de setmana.

El matx ha començat amb bones dosis d’intensitat per part dels dos conjunts, que han sortit amb ganes i predisposició. Els dos equips han provat d’elaborar accions atacants, si bé en els primers deu minuts de joc, els dos porters han interpretat el paper d’espectadors, ja que no hi ha hagut cap jugada rellevant de perill.

En el minut 12, el visitant Yaya Sidibé ha centrat amb molt sentit, però cap dels seus companys han arribat a rematar. Tres minuts més tard, el San Cristóbal sí que ha trobat de tot, ocasió i rematador i s’ha avançat en el marcador. Una centrada des de la banda dreta l’ha aprofitat el davanter local Tom, que ha engaltat un xut per alt contundent, que ha superat al porter del Prat, Craviotto.

Ha reaccionat el Prat, encara que els parroquials no s’han fet enrere i han mantingut la seva vocació ofensiva quan han tingut oportunitat. Els de Dolera han arribat amb algun fora de banda o amb algun córner, que no han suposat cap ensurt per a la porteria dels locals, defensada per Varo. El partit s’ha igualat de nou i sense que cap dels dos equips pogués imposar la seva llei. El joc, massa pla a vegades, no ha facilitat accions de mèrit per part de cap dels dos conjunts.

Fins a la conclusió de la primera meitat s’ha viscut un escenari més de lluita i espurnes d’energia que no pas construcció de jugades atacants. La millor opció, en el minut 43, ha estat pel de Ballabriga, en un contraatac que ha conduït Mario Cantí i que Abde ha rematat sense molta força a les mans del porter del Prat.

A les acaballes d’aquest primer temps, hi ha hagut una picabaralla entre les dues banquetes, que ha suposat l’expulsió amb targeta vermella directa del segon entrenador del conjunt pratenc.

Mario Cantí, a la dreta, pugna amb Albert Martí del Prat / LLUÍS CLOTET

En els primers minuts de la segona meitat, el San Cristóbal ha passat de poder augmentar la seva renda a veure com el Prat aconseguia igualar l’encontre. Mario Cantí, en el minut 2, ha rebut una acurada passada d’Adrián i, després de controlar la pilota, ha creuat fora per ben poc.

Després, un minut més tard, Abde ho ha intentat amb un xut que Craviotto ha aturat. I en el minut 5, i en una centrada per la banda dreta, Ramon Marimón ha rematat a gol, establint l’empat a un en el marcador. Els egarencs no s’han espantat, tot i això, i han mantingut la seva idea de joc, amb clara vocació ofensiva quan ha pogut.

Kevin, amb un bon xut que ha sortit fora per poc, Abde en un llançament de falta per sobre del travesser, i el mateix Abde, de seguida, amb un tret que ha evitat Craviotto, ho han provat pels de Ballabriga, sense l’encert desitjat.

Ha contestat el Prat en una magnífica acció personal de Pau Salvans, que el porter local Lázaro ha pogut aturar. A dos minuts per a la mitja hora de joc d’aquesta represa, Ricki, de cap i en un córner, ha enviat la pilota fora. En els últims instants del matx, San Cristóbal i Prat han buscat trencar l’empat i evitar la tanda de penals. Els de Dolera han intensificat les seves presses en els darrers minuts, però els parroquials s’han sabut defensar i fins i tot han intentat trobar el gol del triomf.

I l’han tingut a l’abast, al temps afegit, en un córner que Óscar Sierra ha rematat de cap, fora i ajustat al pal. També ha pogut marcar el Prat, en una sensacional doble ocasió. Primera ha rematat de cap Ramon Marimón, al pal de la porteria del San Cristóbal. El refús l’ha aprofitat Ufano, però Max Llovera ha salvat sota els pals. Sense més, l’encontre ha finalitzat amb empat i s’ha passat a la tanda de penals.

Els de Ballabriga s’han imposat per 4 a 3 en la tanda, gràcies als encerts d’Óscar Sierra, Cucu, Yeray Sabariego i David Toro, que ha estat l’encarregat de decidir el matx amb el seu llançament.

FITXA TÈCNICA

CP SAN CRISTÓBAL. Varo (Lázaro, m. 46), Óscar Sierra, Ricki, Max Llovera, Adrián, Guillem (Álex Jiménez, m. 82), Yeray Sabariego, Abde (Cucu, m. 68), Kevin (Eric, m. 68), Tom i Mario Cantí (David Toro, m. 82).

AE PRAT. Craviotto, Yaya Sidibé, Javi Martos (Héctor, m. 68), Ramon Marimón, Valentín, Adri Díaz, Uri, Pau Salvans, Padilla (Molina, m. 46), Albert Martí (Bakary, m. 46) i Elhadji (Ufano, m. 80).

Àrbitre. Jordi Delgado Mora (Barcelona). Targeta groga als locals Mario Cantí i Yeray Sabariego i al visitant Pau Salvans.

Gols. 1-0, minut 15, Tom, 1-1, minut 50, Ramon Marimón. Penals: 4-3

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top