Publicitat
Esports

Espanya ja té rivals per a la Nations Cup femenina de València

El combinat d’Adrian Lock compartirà grup amb Corea del Sud, Itàlia i Irlanda

La selecció espanyola femenina, durant un partit del Mundial de Terrassa / NEBRIDI ARÓZTEGUI

La selecció absoluta femenina de hockey ja coneix els seus rivals a la Nations Cup, que se celebrarà entre el diumenge 11 i el dissabte 17 de desembre al poliesportiu Verge del Carme de Beteró, a València. Només el campió d’aquesta competició assolirà la classificació directa per a la FIH Pro League femenina de la temporada 2023-2024, una competició que el combinat d’Adrian Lock no disputarà enguany.

El conjunt espanyol, que ocupa actualment la setena posició del rànquing mundial, ha quedat enquadrat al grup “A”, juntament amb les seleccions de Corea del Sud (12a del món), Irlanda (13a) i Itàlia (18a). Al grup “B” hi competiran l’Índia (8a del món), el Japó (11a), el Canadà (14a) i Sud-àfrica (20a).

Espanya jugarà els tres partits de la primera fase a les 13 hores. Debutarà el primer dia de competició, el diumenge 11 de desembre, davant d’Irlanda. El dilluns 12 s’enfrontaran a Corea del Sud. El dimecres 14 tancaran la primera fase contra Itàlia.

Els dos primers classificats de cada grup jugaran les semifinals el divendres dia 16 a les 13.30 i a les 15.45 hores. La final està prevista per al dissabte 17 de desembre a les 15.45 hores.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top