Publicitat
Esports

Una MATHC Rider amb detalls emotius

Hi van participar motos clàssiques emblemàtiques i de marques molt reconegudes en el sector

La MATHC Rider d’enguany, a més de l’èxit participatiu, va comptar amb un component força emotiu, ja que en el seu transcurs es va retre un emocionant homenatge Jesús Salat, membre de la junta de l’entitat organitzadora, que va traspassar el passat mes d’abril. Era la primera prova de la temporada per a l’Escuderia MATHC que, en aquesta oportunitat, va afegir “Memorial Jesús Salat” al cartell de la prova.

Es tracta d’una prova no competitiva que transcorre per les carreteres catalanes amb motocicletes clàssiques, i és l’única de tot l’estat d’aquestes característiques. En total, hi van prendre part 34 equips, amb motos molt emblemàtiques de diferents èpoques, de marques de reconegut prestigi en el sector com Norton, BMW, Laverda, Yamaha, Honda, Triumph, Sanglas, Vespa, Montesa, Bultaco, Ossa o Moto Guzzi.

Els organitzadors van destacar la presència del Moto Club Impala i el Vespa Club Sabadell, que van participar en aquesta edició amb nombrosos motoristes.
Les motocicletes participants es van exposar a les instal·lacions de Can Salas i els aficionats les van poder contemplar abans i després de la cursa. L’Escuderia MATHC ja prepara l’edició de l’any vinent.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top