Publicitat
Esports

El Terrassa FC debuta aquest dimecres a la Copa Federació a Huarte

El partit davant del conjunt navarrès començarà a les 19 hores

Una alineació del conjunt navarrès, que milita a la Tercera Divisió RFEF

Aquest dimecres a les 19 hores, el Terrassa FC s’estrenarà a la fase estatal de la Copa Federació. El conjunt que entrena Jordi López disputarà el duel de setzens de final de la competició al camp del conjunt navarrès del CD Itaroa Huarte. El rival dels terrassistes milita al grup quinzè de la Tercera RFEF. Huarte és una població de poc més de 7.000 habitants, situada a 6 quilòmetres al nord-est de la capital, Pamplona. Igual que els terrassistes, els navarresos no han tingut una bona arrancada a la lliga. Han sumat 3 punts en 3 jornades. Van estrenar-se perdent per 2 a 1 amb el Cantolagua, van guanyar a casa per 1 a 0 el Cortes i divendres passat van perdre per 4 a 0 al camp del Valle de Egüés. El matx es podrà seguir per 3,95 euros a webdirecto.com.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top