Publicitat
Esports

Aroa Espinosa, vuitena en la Travessia Nedant al Port de Barcelona

Mario Guillén va acabar onzè en categoria masculina i es va imposar en la prova adaptada

Mario Guillén, amb Aroa Espinosa

La nedadora del Club Natació Terrassa Aroa Espinosa va classificar-se en una meritòria vuitena posició en la 94a Travessia Nedant al Port de Barcelona – LEN Open Water Cup Leg 6 que va celebrar-se dissabte. Espinosa va competir com a membre de la selecció catalana d’aigües obertes que va afrontar la prova de 5 quilòmetres.

La nedadora egarenca va aturar el crono en 1h06’52” en una cursa que va dominar Aida Bertran (CE Mediterrani), guanyadora amb 57’57”, per davant de Jessica Rodríguez (CN Igualada), segona amb 58’35”, i de Maria Huertas (FCN), tercera amb 58’38”.

Mario Guillén, onzè en categoria masculina i victòria en la prova adaptada

 El club va comptar amb tres representants més en aquesta competició. Mario Guillén va ser onzè en la prova masculina de 5 quilòmetres amb un registre de 58’26”. Al seu torn, Enrique Lupiáñez i Pau González van brillar en la prova de 400 metres de natació adaptada en finalitzar primer i segon amb unes marques respectives de 7’47” i 7’56”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top