Publicitat
Esports

Remuntada d’un Egara que venç 4-3 el Club de Campo

A la lliga masculina, l’Atlètic s’ha imposat per 1 a 2 al camp del Jolaseta

Celebració de les jugadores del Club Egara / Lluís Clotet

Tres partits i tres victòries a la lliga de Divisió d’Honor femenina per a un Club Egara que ha derrotat aquest diumenge per 4 gols a 3 el Club de Campo madrileny al Pla del Bon Aire gràcies als gols de Mireia Herrero, Marta Grau, Hazuki Nagai i Berta Muñoz. Les jugadores que entrena Joan Vidal perdien per 1 a 3 i han remuntat gràcies a un parcial de 0 a 3 completat al minut 62.

Els altres dos conjunts terrassencs han perdut en aquesta tercera jornada. L’Atlètic ha caigut pet 3 a 4 a Can Salas davant del Taburiente. De res no han valgut els gols d’Antonella Rinaldi, Txell Vizcaino i Julia Gomes. Un gol de les grancanàries al minut 67 ha desfet el 3-3.

Més contundent ha estat la derrota d’un CD Terrassa que no ha sumat encara cap punt. Les de Litus Ullés han caigut per 4 a 0 a l’Eduardo Dualde davant d’un Polo que comanda la clasificació amb els mateixos 9 punts que l’Egara.

L’Atlètic masculí guanya a Getxo

En l’únic matx de la lliga de Divisió d’Honor masculina amb representació terrassenca, l’Atlètic Terrassa s’ha imposat per 1 a 2 a Getxo davant del Jolaseta gràcies a les dianes de Joan Dalmases i Pol Cabré-Verdiell.

El CD Terrassa va avançar el seu partit, mentre que l’Egara disputa la primera ronda de l’Euro Hockey League a Hamburg. Dissabte va caure eliminat anb el Polo en perdre per 2 a 5 i avui ha tancat la seva participació europea amb una intranscendent victòria per 3 a 1 contra el Western Wildcats escocès.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top