Publicitat
Esports

Segona derrota per la mínima de l’Handbol Terrassa a la lliga

Quan faltava poc més d’un minut, els homes de Rudi Reig guanyaven

Marc Duarte, amb el dorsal 43, rebent una passada del seu company Iñigo Lacave / Lluís clotet

Després de tres jornades, l’Handbol Terrassa no ha aconseguit sumar encara cap punt al grup “D” de la Primera Divisió. L’equip que prepara Rudi Reig va encadenar el passat cap de setmana la seva tercera derrota, la segona per la mínima. Va caure per 25 gols a 24 al pavelló de la Nova Icària de Barcelona davant de l’Handbol Poblenou. Encara no ha puntuat, igual que Bordils, Banyoles i Sant Martí Adrianenc.

Dissabte a les 17.45 hores, els terrassencs rebran a Can Jofresa el cinquè classificat, un BM Granollers que és cinquè amb cinc punts.

Tot i que l’Handbol Terrassa va tenir una bona sortida a Barcelona, els amfitrions es van recuperar ben aviat i al descans manaven ja per cinc dianes de diferència (17-12). Al minut 3, Hoyos i Serrano havien superat el gol inicial dels locals i els egarencs manaven per 1 a 2. Al minut 5, l’avantatge era de 2 a 4, però després de diversos empats, el Poblenou va posar la directa.

L’Handbol Terrassa va anar sempre per darrere a la segona meitat, però quan faltava poc més d’un minut per al final perdia només d’un gol (23-24). En el darrer minut, Botey i Escoda van establir, però, el 25 a 24 definitiu.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top