Publicitat
Esports

Ballabriga s’acomiada del San Cristóbal amb un 0-0 a Sant Andreu

El nou entrenador es presentarà a principis de setmana

Oliver Ballabriga, abandonant aquest dissabte el Narcís Sala al costat d'Óscar Sierra / MARC ELVIRA

El duel de la sisena jornada de lliga de la Tercera Federació disputat aquest dissabte al Narcís Sala entre el Sant Andreu i el San Cristóbal ha acabat sense gols. Un partit important en l’aspecte esportiu ja que s’enfrontaven el segon i el tercer de la lliga, però molt més trascendent en l’aspecte emocional, ja que significava l’adéu de la banqueta parroquial d’Oliver Ballabriga després de set temporades al capdavant del primer equip del San Cristóbal. L’entrenador parroquial s’ha acomiadat així de la banqueta d’un San Cristóbal que deixa segon, amb els mateixos 11 punts que els de l’equip barceloní, dirigit per Xevi Molist.

Tot i el 0 a 0, el duel ha estat equilibrat, amb fases de domini altern. El San Cristóbal ha tingut menys ocasions, però han estat més clares. Els parroquials han anat perdent el control davant l’empenta dels andreuencs, però l’han recuperat al tram final. A la primera part, Max Llovera ha tret de sota la línia de gol una rematada que entrava.

Tom Diawara, a l’esquerra, en una acció del duel d’aquesta tarda / MARC ELVIRA

El porter Lázaro ha salvat els parroquials a Barcelona en aturar un penal al minut 80 comès sobre Aparicio i llançat pel capità dels quatribarrats, Albertito. S’ha animat el San Cristóbal després de l’aturada i ha pogut desfer un empat que ha acabat sent bo.

Adeu de l’entrenador

Malgrat que al llarg de la setmana ja s’havia conegut, de forma extraoficial, la marxa d’Oliver Ballabriga per entrenar el Cerdanyola, equip del grup cinquè de la Segona Federació, ningú al club de Ca n’Anglada havia admès de forma oficial la marxa del tècnic. Ha estat després del partit contra el Sant Andreu quan Oliver Ballabriga, l’entrenador que va portar el San Cristóbal a la Tercera Dvisió i a un “play-off” d’ascens a Segona Federació, ha parlat al respecte sobre la gespa del Narcís Sala.

Visiblement emocionat, Ballabriga s’ha acomiadat dels seus futbolistes i de la gent del club. “M’hagués agradat que les coses haguessin anat d’una altra manera, però hi ha trens que no es poden deixar escapar. Tanco una etapa de set anys al San Cristóbal, que serà sempre casa meva”.

Oliver Ballabriga, durant el matx disputat avui contra la UE Sants Andreu / MARC ELVIRA

Per la seva banda, el president del San Cristóbal, Francesc Manchado, ha desitjat molta sort a Ballabriga, per a qui només ha tingut paraules d’elogi.

S’ha mostrat molt molest, però, amb el Cerdanyola, club de destí del tècnic rubinenc. “Hores d’ara, ningú del Cerdanyola m’ha trucat ni s’ha posat en contacte amb mi. M’hagués agradat que el president del Cerdanyola s’hagués posat en contacte amb mí”.

Ha deixat clar, però, que no posarà cap impediment a la sortida de Ballabriga. “Per tot el que ens ha donat, es mereix que no li posi cap trava per sortir. I no ho faré.” Manchado no ha descartat trencar relacions amb el Cerdanyola.

Està previst que a principis de la setmana vinent el club acomiadi oficialment Oliver Ballabriga en un acte al municipal de Ca n’Anglada. Ha confirmat Manchado que s’estan tancant les converses amb el mou entrenador, que hauria de començar a dirigir la plantilla la setmana vinent. Aquesta és la intenció del club.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top