Publicitat
Esports

L’Sferic retira la samarreta de Javi Sánchez

Emotiu homenatge al jugador egarenc en el moment de la seva retirada

La samarreta de Javi Sánchez ja penja del pavelló de l'Sferic / Lluís Clotet

La samarreta amb el número 7 de Javi Sánchez ja penja d’una de les parets del pavelló de l’Sferic, després que el club terrassenc hagi decidit retirar-la com a homenatge a la seva espectacular trajectòria en el món del bàsquet. L’anunci i l’acte simbòlic de la retirada de la samarreta de l’aler egarenc va tenir lloc en el decurs de l’homenatge que se li va fer aquest diumenge, després que a final de la temporada anterior deixés el bàsquet amb 52 anys com a jugador de l’Sferic. En aquest acte, presentat pel comunicador de Canal Terrassa Oriol Carreras, la Federació Catalana de Basquetbol li va lliurar la medalla de bronze per la seva trajectòria.

El president de l’Sferic Bàsquet, Joan López, va anunciar la retirada de la samarreta de Javi Sánchez, un acte gairebé sense precedents en el bàsquet terrassenc, “per tot el que has aconseguit en aquests anys, per tot el que ens has ofert i ensenyat”. I va recordar “el sentit del treball” que ha ensenyat a les noves generacions del club en aquestes darreres temporades en les quals ha defensat els colors de l’Sferic.

L’homenatge a Javi Sánchez va significar una gran demostració d’admiració cap al jugador terrassenc, que al llarg de la seva trajectòria ha jugat a Sferic, Sant Pere, Barberà, UB Sabadell i Rubí. L’acte va reunir a molts dels seus antics companys i tècnics i va comptar també amb la presència de l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, del regidor d’Esports, Miguel Ángel Moreno, i del tinent d’alcalde Noel DuqueJavi Sánchez, acompanyat de la seva família, va dir que estava “superat” per la resposta a aquesta convocatòria i que únic que podia fer era donar les gràcies a totes les persones que havien participat en el seu trajecte esportiu. Samarretes especials, amb el número 7, el nom de Javi Sánchez i un os dibuixat (Javi Sánchez és conegut com “os” en el món del básquet), un audiovisual amb imatges de la seva trajectòria i moltes persones properes a les graderies van constituir l’escenografia de la jornada.

FOTOS | L’Sferic de Terrassa homenatja Javi Sánchez

Jordi Ballart va destacar la trajectòria esportiva de Javi Sánchez i el va qualificar de “llegenda del bàsquet a la ciutat” i en un referent “per la seva mentalitat i qualitat humana”. L’alcalde li va donar les gràcies pel seu compromís. “Has estat un exemple pels teus valors, constància i disciplina”.

El vicepresident primer de la Federació Catalana, Pere Francitorra, va dir que un comiat com el rebut per Javi Sánchez “és el somni de qualsevol jugador”. I va destacar també l’exemple de la figura de Javi Sánchez de cara als nens. “Pots estar molt orgullós del que has aconseguit”. El Barberà, un dels equips en els quals va deixar més empremta, li va lliurar una placa de reconeixement.

També van intervenir alguns dels entrenadors que Javi Sánchez va tenir al llarg de la seva trajectòria. Joaquim Creus, Manel Blanco o José Aranda van destacar les qualitats esportives i humanes de Javi Sánchez i van recordar alguns episodis de la seva trajectòria esportiva.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top