Publicitat
Esports

Els primers campions catalans de pumptrack són terrassencs

Ian Hiniestrosa i Mariona Calvis van obtenir els títols en categoria elit

El podi amb tots els campions catalans

Ian Hiniestrosa, del BMX Terrassa, i l’egarenca Mariona Calvis, del Catalonia Team, són els primers campions de Catalunya en categoria elit en la modalitat ciclista de pumptrack. La competició es va disputar a Castellolí (Anoia) i era el primer cop a la història que se celebrava. Aquest circuit ja va acollir el juliol de 2021 la primera prova federada d’aquesta modalitat a l’estat espanyol. El pumptrack té els seus orígens en el BMX, es disputa en un circuit de petites dimensions i els ciclistes només es poden impulsar mitjançant l’impuls adquirit en els salts i els peralts. Els ciclistes no es poden donar impuls amb els pedals.

Després de les tres mànigues disputades, Ian Hiniestrosa i Mariona Calvis van ser els millors en l’apartat elit. Berta Martínez, del BMX Terrassa, va ser tercera en el capítol femení. El millor temps, en tot cas, el va marcar el júnior del BMX Terrassa Ian Morillo, per davant del seu company de categoria Miquel Hernández (Catalonia Team). Morillo va ser el guanyador júnior i el seu company d’equip Daniel Gómez va ocupar el tercer lloc. En infantils, el BMX Terrassa va obtenir dos podis més. Sergio Morillo va ser segon i Roger Farré tercer. I en alevins, triplet del BMX Terrassa, amb Iván Ruiz com a campió, Marc Farré en el segon lloc i Asier Moya tercer. En principiants, Mia Ayats (BMX Terrassa) va ser la guanyadora femenina.

Pel que fa a les categories de formació, més podis del BMX Terrassa. Lucas Sánchez va ser el guanyador en prebenjamí i en benjamí, Dani Rodríguez va finalitzar segon i Eric Serrano tercer.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Els primers campions catalans de pumptrack són terrassencs
To Top