Publicitat
Esports

Deu jugadors terrassencs, convocats per al torneig de San Fernando

Espanya disputarà aquest darrer torneig amistós a San Fernando entre els dies 8 i 22 de desembre

Els integrants de la selecció espanyola, en una sessió d'entrenament

L’estadi Pablo Negre de San Fernando (Cadis) acollirà entre els dies 8 i 22 de desembre el Nations League Tournament Road To India, preparatori per a la propera Copa del Món que es disputarà a l’Índia entre el 13 i el 29 del proper mes de gener del 2023.

En aquest torneig que es disputarà a terres gaditanes, el combinat que prepara Max Caldas s’enfrontarà a les seleccions d’Alemanya, Bèlgica, França, Gal·les, el Japó i Corea del Sud. Es tracta del darrer torneig amistós abans d’afrontar el Mundial.

10 dels 23 jugadors convocats per Caldas són terrassencs. Es tracta de Jordi Bonastre, Pau Cunill, Pepe Cunill i Marc Vizcaino (Atlètic); Pere Amat, Gerard Clapés, Xavi Gispert i Marc Recasens (Club Egara); Edu de Ignacio-Simó (CD Terrassa); i Marc Miralles (RC Polo). La gran novetat a la llista és Vizcaino, que s’ha recuperat de la lesió que l’ha tingut tot un any de baixa.

Set terrassencs, a la concentració de desenvolupament

A banda, s’ha donat a conèixer la llista de 22 jugadors que s’entrenaran al CAR de Sant Cugat entre el dimarts 6 i el dijous 8 de desembre. A banda dels entrenaments, aquesta selecció espanyola de desenvolupament disputarà dos partits amistosos al Martí Colomer el dimecres 7 i el dijous 8 contra la selecció del Japó.

Set dels 22 jugadors convocats són terrassencs. Es tracta de Xavier Barutel, Pol Cabré-Verdiell, Joan Tarrés i Marc Escudé (Atlètic); Jan Capellades (Club Egara); Jan Ribas (CD Terrassa); i Oriol Salvador (Júnior).

El responsable tècnic d’aquesta selecció de desenvolupament és el tècnic de l’Atlètic, el terrassenc Xero Gasol.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top