Publicitat
Esports

Prova de foc per al CN Terrassa davant del CN Barcelona

Egarencs i barcelonins estan empatats, amb cinc victòries i dues derrotes

Adrià Delgado, en un llançament a porteria / alberto tallón

CN Terrassa i CN Barcelona estan empatats a la taula classificatòria de la lliga de Divisió d’Honor masculina amb cinc victòries i dues derrotes cadascun. Ambdós conjunts es veuran les cares avui a les 18 hores a l’Àrea Olímpica. Després de batre amb solvència el Canoe aquest dimecres, el conjunt de Dídac Cobacho afronta un duel de la màxima exigència.

Cobacho té tots els seus waterpolistes a disposició. Considera que, ara per ara, els cenebistes estan per damunt del seu equip. “Ells són favorits, però mirarem de fer-nos forts a casa i fer valer la nostra condició d’equip local, impulsats per la nostra gent”. Entén el preparador terrassenc que les opcions de guanyar els barcelonins passen per l’ordre defensiu i per aprofitar les accions d’atac contra un rival “que canvia de defensa segons el moment”.

D’altra banda, el conjunt femení del CN Terrassa rebrà demà a les 13 hores el CDN Boadilla en partit ajornat corresponent a la tercera jornada. Es tracta, sobre el paper, d’un dels compromisos més assequibles de la temporada. Les madrilenyes ocupen la darrera posició i han perdut els sis partits que han disputat.

“Ens enfrontem al rival més dèbil de la categoria, però sabem que no té res a perdre. Pot jugar sense cap pressió ni cap por”, assegura el tècnic Xavi Pérez.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top