Publicitat
Esports

Segona victòria consecutiva de l’Handbol Terrassa

Els locals van derrotar el Sant Esteve Sesrovires en un partit clau per la permanència

Cristian Serrano va anotar 11 gols en aquest partit / Lluís Clotet

L’Handbol Terrassa va aconseguir la segona victòria consecutiva en derrotar per 35 a 32 el Sant Esteve Sesrovires al pavelló de Can Jofresa. Els egarencs van resoldre de forma positiva un partit de gran importància davant un rival directe a la lluita per la permanència. Aquest marcador permet el conjunt terrassenc mirar el futur amb major optimisme.

El conjunt local va dominar en tot moment el partit, on els dos equips van destacar especialment en la faceta ofensiva. El jugador de l’Handbol Terrassa Cristian Serrano va tenir un gran protagonisme, ja que va ser el màxim realitzador del matx amb 11 gols. La primera part va finalitzar amb un resultat de 19 a 14. L’Handbol Terrassa va marcar les primeres diferències després de l’empat a 3, obtenint un parcial de 3 a 0. Els locals van anar ampliant la renda fins al 12 a 6 com a màxima diferència.

La segona part es va desenvolupar en un escenari similar, amb un Handbol Terrassa efectiu en atac que va veure una mica reduïda la seva renda (27-25). Però la resposta del conjunt de Rudi Reig va ser òptima, recuperant els sis gols de coixí (32-26). El Sant Esteve Sesrovires va fer un últim intent per enganxar-se al partit i es va situar a dos gols en el tram final, però ja sense opcions de posar en perill la victòria egarenca.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top