Publicitat
Esports

El CN Terrassa femení goleja l’EW Zaragoza (7-17)

Un parcial de 0 a 10 en el segon i tercer quart ha trencat el partit

Nina Ten Broeck ha marcat 4 gols en el partit / Alberto Tallón

El CN Terrassa ha guanyat aquest dimecres per un clar resultat de 7 a 17 a la piscina de l’EW Zaragoza, en partit de la Divisió d’Honor femenina de waterpolo. Les egarenques tornaven a la lliga després de la seva participació en l’Euro Cup i no van tenir massa problemes per apuntar-se el triomf davant un rival que és el cuer del campionat sense haver puntuat encara. Paula Camus, amb 6 gols, ha estat la màxima realitzadora del partit.

Malgrat la diferència entre ambdós equips, el primer quart ha finalitzat amb un sorprenent empat a quatre gols. Les egarenques han arrencat amb un 2 a 4 favorable, però l’EW Zaragoza ha empatat amb dos gols de Natalia Naya en el tram final.

A partir d’aquí, l’escenari ha canviat radicalment amb un parcial de 0 a 10 en els dos següents quarts. Les diferències s’han fet apreciables a partir del segon període, en el qual el conjunt de Xavi Pérez ha signat un 0 a 5 que ha trencat el partit. Tres gols de Paula Camus i dos de Nina Ten Broeck han reflectit en el marcador la superioritat tècnica del CN Terrassa. Fins i tot a 35 segons del descans, Maria Manso ha fallat un penal. S’ha arribat al descans amb un resultat de 4 a 9. En el tercer quart, un altre parcial de 0 a 5 pel CN Terrassa amb gols de Ten Broeck, Camus, Peña, Cuenda i Fernández. Amb el 4 a 14 estava tot més que decidit a favor de les jugadores de Xavi Pérez.

Les egarenques han aixecat el peu de l’accelerador en el darrer quart. El partit s’ha equilibrat i els dos equips han signat un empat a tres gols en el quart període per establir el 7 a 17 definitiu.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top