Publicitat
Diari de Terrassa

Fundació Projecte Miranda

El terrassenc Maurici Biosca i la seva parella Rosa Galindo, formats en etologia del cavall, doma natural i monta conscient comparteixen des del 2008 aquest projecte singular i únic que fomenta la protecció i el respecte del cavall. A la finca del Pla de l´Orri, a l´Alt Berguedà un grup de 40 exemplars, molts recuperats de protectores i situacions difícils de maltractament, s´han readaptat a la vida en ramat, lliures i feliços. La fundació, sense ànim de lucre, es financia amb els donatius de socis i padrins dels cavalls i de les activitats que organitza, com ara excursions i visites per veure d´aprop la vida del ramat en harmonia amb la natura. Com a aula del medi rural també acull estades per a nens i adolescents. “També fem una tasca social gratuïta: aquí venen a passar el dia grups amb risc d´exclusió social de centres de menors. I la cara d´admiració i alegria que posen quan veuen i toquen els cavalls no té preu”, descriu Maurici Biosca.
@ www.projectemiranda.cat

Publicitat
Publicitat
To Top