Publicitat
Diners

La bona entesa entre Foment i Cecot arriba a Reempresa

Les patronals Foment del Treball i Cecot han donat un nou pas en la normalització de les seves relacions després d’un període convuls que va derivar en l’expulsió de la patronal terrassenca de la gran patronal catalana. La situació s’ha reconduït amb l’arribada de Josep Sánchez Llibre a la presidència de Foment. Si primer va ser un acord en l’àmbit dels "business of angels", ara és el torn de Reempresa, un servei capdavanter de Cecot. Sánchez Llibre i el president de Cecot, Antoni Abad, han signat un conveni de col·laboració per difondre la Reempresa.

Amb aquest acord de col·laboració, tant Foment del Treball com Cecot consideren que el Centre de Reempresa de Catalunya és un mecanisme adequat per fomentar el creixement econòmic. És un servei que ajuda al manteniment i creació de llocs de treball i disposa d’instruments per implicar les institucions, per tal de coordinar-les i possibilitar la concentració de dades, informació i coneixement sobre el procés de compra i venda de empreses.

Per a Antoni Abad, president de la Cecot i del Centre de Reempresa de Catalunya, "que Foment del Treball s’adhereixi a la xarxa de col·laboradors del servei és una mostra més de la bona relació entre ambdues entitats que compartim un objectiu comú: ajudar a les empreses del nostre país a créixer per seguir generant progrés econòmic i llocs de treball".

Així doncs, a partir d’aquest mes, les empreses associades a Foment del Treball podran adreçar-se als diferents punts d’atenció del Centre de Reempresa on rebran atenció personalitzada. L’objectiu d’aquesta col·laboració és, per una banda, impulsar i estructurar la transmissió empresarial de les empreses de FTN, evitar el tancament de negocis econòmicament viables i la destrucció d’ocupació i a la vegada permetre el creixement de negocis ja existents amb l’adquisició de noves empreses.

Enfortiment
Per a Josep Sánchez Llibre, president de Foment, remarca que "en aquests moments d’alerta per la desacceleració econòmica és molt important apostar per les reempreses per garantir no només el manteniment de molts llocs de treball, sinó també per facilitar el seu creixement. L’enfortiment del teixit empresarial català és imprescindible per aconseguir-ho i aquest acord entre Foment i Cecot ho afavoreix".

Tan important com la creació d’empreses és afavorir la continuïtat i el creixement de les ja existents. Així, el programa Reempresa, promogut per la Cecot, és un model d’emprenedoria i creixement empresarial que consisteix en un mecanisme segons el qual una nova persona emprenedora pren el testimoni en la gestió d’una companyia ja existent.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top