Publicitat
Diners

El Consorci de la Zona Franca preveu invertir 20 milions

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) va aprovar ahir en el seu consell plenari, que va presidir l’alcaldessa barcelonina, Ada Colau, el projecte de pressupost per a 2020, que preveu 8,2 milions d’euros de beneficis i una inversió de 20,4 milions. L’entitat, que presideix executivament el terrassenc Pere Navarro, delegat especial de l’Estat, preveu que la seva xifra de negoci s’incrementi l’any vinent en un 5%, aconseguint els 51 milions, i escometre inversions tant patrimonials com immobiliàries. Així, el CZFB preveu un exercici d’inversions en manteniment i modernització dels actius disponibles, així com en nous projectes, com el DFactory, que es planteja com una àrea a la Zona Franca en la qual es crearà un ecosistema d’empreses industrials de tecnologia digital avançada. El Consorci ja està invertint en DFactory, encara que haurà de dedicar altres 17 milions per materialitzar la seva primera fase, segons va informar en un comunicat. Pere Navarro va aprofitar el plenari institucional per presentar aquest projecte, que consta de dues fases: una primera que es preveu inaugurar el juny de 2020 i que tindrà 17.000 metres quadrats, i una segona que augmentarà aquest espai fins als 90.000 metres l’any 2021.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top