Publicitat
Diners

Kern Pharma, laboratori de genèrics amb millor reputació

La companyia farmacèutica ocupa la primera posició en la setena edició de l’estudi del Monitor de Reputació Sanitària de Merco

Les instal·lacions de l’empresa a Terrassa estan ubicades al polígon industrial Colom II / Alberto Tallón
Publicitat

Kern Pharma, laboratori farmacèutic amb seu a Terrassa, concretament al polígon industrial Colom II, ha estat escollit com el laboratori de genèrics amb millor reputació a Espanya en la setena edició de l’estudi del Monitor de Reputació Sanitària (MRS) realitzat per Merco (Monitor Empresarial de Reputación Corporativa). L’empresa egarenca repeteix posició per tercer any consecutiu i se situa, a més, en el top 25 del rànquing general de companyies farmacèutiques.

La valoració d’enguany s’ha dut a terme a partir de més de 6.500 enquestes realitzades a professionals sanitaris de tots els nivells i àmbits, directius, periodistes especialitzats en salut i representants de les administracions públiques. A més, enguany s’ha inclòs l’anàlisi de la reputació digital de les empreses farmacèutiques a través de més de 750.000 esments en mitjans digitals, “influencers” i usuaris.

El Monitor de Reputació Sanitària (MRS) és l’únic estudi independent que analitza la reputació de tota la sanitat espanyola i compta amb l’aval de Merco (Monitor Empresarial de Reputació Corporativa), monitor de referència a Espanya i 14 països de Llatinoamèrica.

MRS realitza un procés de verificació en tres fases. La primera, la valoració de professionals mèdics de 26 especialitats. La segona, la valoració de gerents i responsables d’hospitals, infermers, gestors, directius d’empreses farmacèutiques, responsables de farmàcia hospitalària, associacions de pacients, periodistes i informadors de la salut i membres de l’administració pública sanitària. I, la tercera, l’avaluació objectiva de mèrits reputacionals realitzada pels tècnics Merco.

De fet, l’elaboració de l’estudi ha estat realitzada per Merco i la metodologia i resultats han estat sotmesos a una revisió independent per KPMG, xarxa global d’empreses de serveis professionals que ofereix serveis d’auditoria, fiscalitat i assessorament financer i de negoci.

Publicitat
Kern Pharma, laboratori de genèrics amb millor reputació
To Top