Publicitat
Diners

Ineo porta els seus prototips de fabricació ràpida a Advanced Factories

L’empresa amb seu a Can Petit presenta la seva oferta en fabricació additiva en uns dels congressos més rellevants en indústria 4.0, automatització i robòtica

Joanot Martínez-Mora i Raúl Aguilera, amb alguns exemples de tot el que pot oferir la seva empresa

Barcelona celebra entre ahir, dimarts, i demà, dijous, el primer congrés que té lloc a la ciutat comtal des de l’arribada de la pandèmia de la Covid-19. Es tracta de la cinquena edició d’Advanced Factories, un dels esdeveniments més importants on es reuneixen els líders de la indústria 4.0.

Cada any, aquesta fira congrega les empreses més innovadores en automatització industrial, robòtica, màquina-eina i fabricació digital, juntament amb les tecnologies que permeten impulsar la competitivitat industrial gràcies a nous models de negoci, nous processos de producció i la implantació de les tecnologies emergents.

Enguany, pel congrés, amb més d’11.000 assistents inscrits, hi passaran més de 250 empreses com Seat, Ficosa, Gestamp, Ford, BASF, Fluidra, Millor Battery, Damm, Siro Food o Vichy Català.

També hi haurà presència terrassenca. L’empresa de fabricació additiva Ineo Prototipos, amb seu al polígon de Can Petit, ocupa un dels expositors.

“Advanced Factories és l’última fira a la qual vam participar abans de l’arribada de la Covid-19 i ara coincideix que és el primer esdeveniment presencial en què participem des de l’esclat de la pandèmia”, explica Joanot Martínez-Mora, director tècnic de la companyia.

“Esperem que serveixi com a punt de retrobament amb els clients, que últimament veiem poc, i que sigui també una oportunitat perquè coneguin més i millor tot allò que fem i oferim. Els últims temps hem anat incorporant noves tecnologies a la nostra cartera de serveis i esdeveniments com aquest són un escenari ideal per fer-ne difusió”, comenta Martínez-Mora, que també pretén fer nous clients.

“Jo era una mica escèptic sobre si venir a la fira, però el meu soci i gerent de l’empresa, Raúl Aguilera, en tenia moltes ganes i em va convèncer. Portem només dues hores aquí i ja estem veient bastant moviment. Hi ha força gent. Estic sorprès gratament. Les previsions són bones”, indicava ahir al matí.

Ineo Prototipos fa anys que participa a Advanced Factories. En aquesta ocasió, com acostumen, els visitants podran conèixer de primera mà tota mena d’exemples dels diversos serveis que ofereixen i les tecnologies amb què treballen per a la fabricació ràpida de prototips, sèries curtes i impressió 3D per a tota mena de sectors (automoció, estris de cuina, alta tecnologia relacionada amb l’òptica…), que van des de la fabricació additiva amb estereolitografia, sinteritzat làser i modelat per deposició fosa fins a la colada al buit, el mecanitzat, els motlles prototip d’injecció i l’estampació metàl·lica.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top