Publicitat
packfeeder- empresa terrassa maquines posicionament envasos
Diners

El grup suís Rotzinger adquireix la terrassenca Packfeeder

Tomàs Mulet Valles, fundador de l’empresa, continuarà donant suport al negoci

Packfeeder, empresa egarenca dedicada al disseny i a la fabricació de sistemes de posicionament i d’orientació d’envasos, ha estat adquirida pel grup suís Rotzinger AG, especialista en sistemes de transport i distribució amb solucions simples i robòtica altament flexible, sistemes d’envasament farmacèutic, equips de processament per a la indústria de la confiteria, equips d’ompliment i tapat i digitalització de fàbriques senceres.

Fundada l’any 2002 per Tomàs Mulet Vallès i ubicada al polígon industrial Can Petit, Packfeeder compta amb 22 treballadors. La seva cartera de productes està especialitzada en la fabricació de màquines posicionadores per a una àmplia gamma de tipus d’envasos.

Amb l’adquisició per part de Rotzinger Group AG, l’empresa conservarà el seu nom i seguirà a la seva seu de Terrassa. Tomàs Mulet, fins ara propietari i director general, continuarà donant suport al negoci, que Rotzinger s’ha compromès a continuar desenvolupant a llarg termini.

Per Packfeeder, l’afiliació amb Rotzinger Group enforteix encara més la seva posició en el mercat i els brinda més seguretat i estabilitat. “Estic encantat d’haver trobat el Grup Rotzinger. Compartim el mateix sentit de la cultura empresarial i tenim una cartera i una base de clients complementàries. Aquesta unió és la base d’un futur sostenible per a Packfeeder”, ha manifestat Mulet.

El preu que ha pagat Rotzinger Group per a l’adquisició de Packfeeder no ha transcendit.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El grup suís Rotzinger adquireix la terrassenca Packfeeder
To Top