Publicitat
Diners

Emili Pablos i Jordi Puig, nous directors generals d’Azbil Telstar

Juntament amb Jochen Dick, conseller delegat, formen el consell executiu de l’empresa

Emili Pablos i Jordi Puig són els nous directors generals de l’empresa terrassenca Azbil Telstar, especialitzada en el desenvolupament de solucions globals d’enginyeria, equips de procés i serveis de consultoria GMP per al mercat de les ciències de la vida. Així ho ha fet públic aquest dimecres la companyia, que explica que Pablos i Puig passaran a formar el consell executiu de la firma juntament Jochen Dick, que manté el lideratge de l’empresa com a conseller delegat.

Pablos i Puig han exercit la seva activitat com a director financer i director global de desenvolupament de negoci, respectivament, des de l’any 2016. Tots dos nomenaments, amb efecte des de l’1 d’abril de 2022, s’han efectuat per “abordar una etapa de creixement sostenible a mitjà i llarg termini i la posició global de l’empresa en el futur”, indiquen des d’Azbil Telstar.

L’empresa destaca que amb aquests nous nomenaments, reforça un model de lideratge col·laboratiu dins de l’estructura de govern corporatiu. Jochen Dick està convençut que “en el trajecte cap a un creixement sòlid, aquest model de lideratge és el més adequat per a actuar de forma més dinàmica i aprofitar el poder que proporciona la diversitat de pensament”.

En aquest context, les funcions executives del conseller delegat se centraran en el lideratge i gestió del desenvolupament de l’estratègia corporativa i tots dos directors generals s’orientaran a la gestió executiva i operacional del negoci i es responsabilitzaran de les operacions del dia a dia en l’organització juntament amb l’equip directiu.

“Sento que estem davant una gran oportunitat de reforçar la nostra cadena de valor i fer-la més competitiva. Estem preparats per consolidar una organització amb processos més eficients al servei dels nostres clients”, assegura Emili Pablos. “Espero que amb aquesta nova organització puguem reforçar l’apoderament i la iniciativa per fer créixer la nostra activitat de manera encara més sostenible”, manifesta, per la seva banda, Jordi Puig.

Fonts de la companyia asseguren que la nova estratègia de gestió ha estat implementada per impulsar una nova etapa de creixement del negoci d’acord amb el seu pla d’acció a mitjà termini fins a 2024. “El creixement de la producció de Telstar a nivell internacional en resposta a un increment sostingut de la demanda ha portat a l’empresa a ampliar les seves àrees de producció a tot el món que, el 2024, sumaran un total de 28.000 metres quadrats“,  destaquen des de l’empresa, que busca consolidar la seva posició internacional com a proveïdor de solucions de procés asèptic per a empreses farmacèutiques i altres indústries vinculades a les ciències de la vida, a més de centres de recerca i laboratoris.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Emili Pablos i Jordi Puig, nous directors generals d’Azbil Telstar
To Top