Publicitat
Diners

Dogfy Diet obre una nova fàbrica a Terrassa

L’empresa d’alimentació per a gossos preveu quadruplicar la facturació aquest 2022

L’empresa emergent Dogfy Diet, una marca d’alimentació cuinada per a gossos que funciona amb un model de subscripció mensual, ha obert un nou centre a Terrassa. La companyia desembarca a la ciutat amb unes noves instal·lacions que compten amb més de 3.000 metres quadrats i que incorporaran la tecnologia i la robòtica més avançada, segons assegura la firma catalana.

Dogfy Diet ha decidit posar en marxa aquesta fàbrica, situada al número 20 del carrer de Finisterre, al polígon industrial Santa Margarida I, amb l’objectiu d’ampliar la seva capacitat productiva i logística i continuar amb els seus plans de creixement.

La firma catalana fundada el 2019 pels emprenedors Sergi Font i Gonzalo Noy va facturar el 2021 més de 3 milions d’euros i va fabricar 30.000 envasos diaris i aquest 2022 preveu quadruplicar la seva facturació, fins a arribar als 12 milions d’euros.

L’empresa dona feina actualment a 100 persones i preveu acabar l’any doblant la seva plantilla, és a dir, arribant als 200 treballadors. Després de consolidar la seva presència a Espanya, la firma catalana es marca com a objectiu augmentar la seva capacitat exportadora fora d’Espanya. Des de gener de 2022, Dogfy Diet ja és present a França i durant el semestre vinent preveu començar a operar a Alemanya i Itàlia, amb l’objectiu de convertir-se en “l’empresa referent en menjar casolà per a gossos a Europa”.

Revolucionar el menjar per a mascotes

“L’objectiu de Dogfy Diet és revolucionar el sector del menjar per a mascotes. Volem aconseguir que l’alimentació per a gossos evolucioni de l’ultraprocessat al menjar cuinat, una transició similar a la que hi ha hagut a les llars en la dieta de les persones”, diu el conseller delegat de la companyia, Gonzalo Noy.

Actualment, alimenta diàriament al voltant de 15.000 gossos i elabora 8 tones de menjar cada dia, xifres que espera triplicar aquest 2022.

“Som la primera marca que ajustem les racions diàries per a cada gos a través d’un algorisme propi. Pagant una quota mensual, el client rep un lliurament de menjar cada mes, dividida en racions diàries congelades, cuinades i preparades per experts a mesura per a cada gos, a base de pollastre, bou, gall dindi i salmó. El nostre objectiu és revolucionar l’alimentació canina a Europa i convertir-nos en els líders del sector”, explica Noy.

La marca comercial, que opera a través de la societat Delicium Petfood, està radicada al Papiol i el seu administrador únic és José Font García. Comparteix la direcció amb Noy i amb Sergi Font Lara, els dos fundadors de la companyia.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Dogfy Diet obre una nova fàbrica a Terrassa
To Top