Publicitat
La seu de Ficosa a Viladecavalls
Diners

Ficosa, nou membre “silver” de la Fundación Empresa y Clima

La companyia diu fer un pas més en el seu compromís amb la sostenibilitat

La multinacional Ficosa, que té la seva principal planta productora i centre tecnològic a Viladecavalls, s’ha convertit en nou membre “silver” (plata) de la Fundación Empresa y Clima, que treballa per ser un referent sostenible per a totes les empreses espanyoles davant de les necessitats i dubtes originats pel canvi climàtic i els seus efectes directes i indirectes.

Des de Ficosa, dedicada a la creació de solucions de visió, seguretat, eficiència i connectivitat d’alt contingut tecnològic per a la indústria de l’automoció i la mobilitat, asseguren que l’eficiència energètica, l’ús d’energies renovables i el compromís en tota la cadena de valor són els tres eixos fonamentals de la seva estratègia de descarbonització. “La sostenibilitat és un pilar clau de la nostra visió estratègica, i la incorporació a Fundación Empresa y Clima suposa un pas més en aquest sentit”, diu Xavier Pujol, conseller delegat de la companyia.

Per la seva banda, des de la Fundación Empresa y Clima destaquen que gràcies a aquesta adhesió, la companyia podrà pertànyer a un ampli grup d’empreses amb un interès comú en la lluita contra el canvi climàtic i intercanviar experiències, reptes i bones pràctiques. “També guanyarà visibilitat en el sector empresarial orientat al medi ambient, i podrà participar en la captació de projectes de cooperació nacional i internacional d’interès mutu”, sostenen des de l’entitat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Ficosa, nou membre “silver” de la Fundación Empresa y Clima
To Top