Publicitat
Diners

Núria Beltran, presidenta de la Comissió de Retail del Col·legi d’Economistes

L’economista terrassenca substitueix Santiago Pagès

L’economista terrassenca Núria Beltran ha estat nomenada recentment nova presidenta de la Comissió de Retail del Col·legi d’Economistes de Catalunya, que ha renovat també la seva vicepresidència, en mans ara de Jordi Bacaria, i algunes de les vocalies.

L’egarenca agafa el relleu a Santiago Pagès, qui havia estat durant deu anys al capdavant d’una comissió que, segons consta a la web del Col·legi, té com a finalitat fer valdre el comerç com a peça fonamental de l’economia.

Llicenciada en Econòmiques per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Núria Beltran és actualment sòcia de la consultoria Integra Retail Retrain.

Al llarg de la seva carrera, la terrassenca ha estat membre del Comitè Executiu del Consorci de promoció comercial de Catalunya (COPCA) i directora del Consorci de la Fira de Terrassa durant deu anys.

Beltran va ser la primera dona catalana i la tercera espanyola en assumir la direcció executiva d’una Cambra de Comerç. Durant la seva gerència, la Cambra de Comerç de Terrassa va ser pionera en implantar la norma ISO de certificació de qualitat per al disseny i impartició de formació empresarial.

Durant vint anys, del 1999 al 2019, va ser directora gerent de l’Escodi (Escola Superior de Comerç i Distribució), on va dirigir el disseny i implantació de la primera carrera universitària espanyola especialitzada en direcció de comerç i distribució.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top