Publicitat
Diners

El BNEW comptarà amb 1.500 empreses

Se celebrarà entre els dies 3 i 6 d’octubre al DFactory de Barcelona

Pere Navarro, a la presentació d’aquesta tercera edició

La participació en la tercera edició del Barcelona New Economy Week (BNEW), organitzat pel Consorci de la Zona Franca (CZFB), comptarà 1.500 empreses de diferents sectors de l’economia 4.0 i es preveu reunir fins a 12.000 assistents de més de 100 països, 4.000 dels quals ho faran de forma presencial. Aquesta cita se celebrarà entre els pròxims 3 i 6 d’octubre al DFactory de Barcelona i acollirà 600 ponents que tractaran qüestions com la digitalització industrial, la mobilitat urbana o l’economia circular.

El delegat especial de l’Estat al CZFB, Pere Navarro, en la presentació d’aquest esdeveniment, va ressaltar que la característica del BNEW és que “no tracta d’aspectes sectorials, sinó d’aspectes que afecten el conjunt de l’economia i societat”. En total, hi participaran 600 ponents, que oferiran 180 hores de contingut, que estaran distribuïdes en 130 sessions.

Crear sinergies

Segons els organitzadors, l’objectiu d’aquesta tercera edició és “crear sinergies i generar relacions” dins les empreses del sector. Amb aquest propòsit, la cita comptarà també amb presència d’empreses emergents, unes cinquanta de les quals, nacionals i estrangeres, assistiran a l’esdeveniment de forma presencial.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top