Publicitat
El Temps

Continua l’onada de calor

Farà sol però hi haurà alguns núvols prims

El sol dominarà amb força aquest divendres a Terrassa. El cel estarà gairebé serè al llarg de tot el dia, sí bé en alguns moments pot quedar enteranyinat per núvols prims.

Les temperatures seran similars a les del dia abans o lleugerament més altes. La mínima rondarà els 23ºC i la màxima, els 36ºC. El Servei Meteoròlogic de Catalunya ha activat l’avís de situació meteorològica de perill molt alt per onada de calor al Vallès Occidental.

Fins al final del matí el vent serà fluix i de direcció variable. A partir d’aleshores tendirà a imposar-se el vent de component sud i est entre fluix i moderat. amb algun cop fort. A la nit quedarà de nou fluix i variable.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Continua l’onada de calor
To Top