Publicitat
Festa Major

Minyons vol estrenar el 3 de 9 amb folre per Festa Major

La colla es prepara per fer “un pas més” diumenge a plaça. En paral·lel, comença una campanya de captació de socis amb cares conegudes com a Lildami i Miki Núñez

Lildami i Miki Núñez, amb diferents membres de la colla, vestits amb les noves samarretes de Minyons/ Laura Hernández

Els malves treballen per estrenar el 3 de 9 amb folre a la Festa Major de Terrassa, que també comptarà amb un programa d’activitats organitzades per la colla. En paral·lel, els Minyons de Terrassa enceten una campanya per a sumar nous membres a la colla.

“Siguis qui siguis, benvinguda a la colla”. Aquest és el lema central de la campanya que els Minyons ha presentat aquest dimecres, i que vol animar totes les persones a fer el pas d’entrar a la colla. La campanya posa l’èmfasi en un dels valors castellers més estesos: que “tothom pot fer castells i participar de la colla, sense distinció d’edat, de gènere, de capacitats, d’orígens… i que el món casteller és un punt d’integració social”, diuen des de la colla. És una pluralitat que es reflecteix en els diferents perfils de castellers que protagonitzen la campanya.

S’hi sumen cares conegudes com els artistes Lildami o Miki Núñez, en un gest que vol arribar, amb una campanya divertida i original, als més joves, recordant el caràcter irreverent de la colla al mon casteller i a la ciutat.

La campanya vol “remarcar el caràcter obert de la colla i recordar que tothom hi és benvingut”, ha explicat el president de la Colla, Jaume Maeso. “Hi ha moltes persones que passen per la porta del local i s’acosten a mirar com assagem, però no fan el pas d’entrar a formar-ne part”, ha afegit. “Volem acostar-nos-hi i cridar-los a que s’uneixin a nosaltres: la Colla és oberta i només cal entrar i gaudir de formar part dels Minyons”.

La presentació d’aquesta campanya coincideix amb la Festa Major de Terrassa.

Els malves afronten el cap de setmana amb l’objectiu de fer un pas més a nivell casteller i treballen amb diversos castells al punt de mira, amb l’estrena del 3 de 9 amb folre com a principal meta. El cap de colla dels Minyons, Àlex Riveiro, assegura que “els dos últims assajos marcaran els castells que farem a la Festa Major, però l’objectiu és tornar a fer, de nou, un pas més”.  A més, els assajos especials d’aquesta setmana poden servir, també, per avançar feina de cara a les cites de després de l’estiu, posant les bases de castells superiors.

El programa dels Minyons a la Festa Major començarà dissabte a la tarda, amb la tradicional cercavila pel centre de Terrassa, i els castells de vigília a la plaça Vella a les nou del vespre, al costat dels Castellers de Terrassa.

Diumenge, i després del pilar protocolari a la sortida d’ofici, els malves participaran a l’exhibició castellera de Festa Major, a dos quarts d’una del migdia al Raval de Montserrat, de nou amb els Castellers i amb els Capgrossos de Mataró com a colla convidada.

L’últim acte a nivell casteller serà la participació de la canalla de la colla a la Cercavila Infantil de Festa Major, dilluns a la tarda al parc de Vallparadís.

Festa Major malva: molt més que castells

La Festa Major de Terrassa, que recupera el format habitual després de dos anys afectada per la pandèmia, també comptarà amb un seguit d’actes culturals i socials organitzats pels Minyons, més enllà dels castells.
Dissabte al migdia el pati del local acollirà un vermut glosat a càrrec de Terrassa Glosa, i diumenge a la tarda el carrer Teatre s’omplirà de festa, amb els concerts de les Gralles Grillades, el grup banyolenc Germà Negre, el grup de versions Vizuri i una sessió de punxa discs.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Minyons vol estrenar el 3 de 9 amb folre per Festa Major
To Top