Publicitat
Festa Major

Música a la plaça Didó per a tots els públics

Concerts de Cronopios, La Clika i The Fox 196

La banda Cronopios obre cartell a la plaça Didó

La Casa de la Música es converteix en partícip de la gran festa programant concerts i activitats al llarg del cap de setmana a la plaça Didó. Aquest dissabte (20.30 hores) arriba Cronopios, una cooperativa de músics idealistes. Nascuts a la riba oest de la Mediterrània, reivindiquen i fusionen estils potents com són el latin, el hip-hop i el funk, fent una intensa aposta per la música viva i en directe. Carregades de missatge i referències, les seves lletres naufraguen des de l’intimisme més transcendent fins a l’humor més desvergonyit que sovint flirteja amb el surrealisme.

El diumenge, La Clika arriba a Terrassa amb ganes de fer-nos ballar a tots, grans i petits amb les seves cançons. El projecte La Clika reuneix 11 cançons compostes i creades per components dels grups Xiula, Gertrudis i XerrameQ que parlen de valors universals com l’autoestima, l’amistat, l’ecologisme, la igualtat de gènere o la cooperació.

La fi de festa serà el mateix diumenge (20.30 hores) amb The Fox 196 és una banda de Terrassa, formada per Dez, Manel, Joel i Pablo fa 10 anys. El 2018 va publicar el nostre EP “Voltors Negros”, compost per 4 cançons. Gravat per Xavi Escribano (The Anti-Patiks) i produït per Adrià Bertran (CRIM) a EM Estudi. Posteriorment, amb la inèrcia i la bona acollida que va tenir a escena, va començar a treballar en allò que seria el nostre LP “I: Mort”, que va publicar a finals de gener 2020, i està compost per 9 cançons.

Les propostes de la Casa de la Música va arrencar el dijous amb Rockin’ amb alumnes de l’institut Jaume Cabré, que van fer una mostra del seu coneixement i talent musical amb els combos al Teatre Alegria. D’aquesta manera van posar punt final al treball realitzat durant el curs. Hi van participar més de 70 estudiants. En la posada en escena hi va col·laborar l’Escola Superior de Tècniques de l’Espectacle (Estae).

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Música a la plaça Didó per a tots els públics
To Top