Publicitat
Festa Major

Una cercavila de les de cada any

La cercavila / Santi Olivet

La Cercavila ni decep ni sorprèn. Està consolidada en el seu format i ha mostrat, una edició més, que l’expectació de la ciutadania arriba a xifres força notables. Ha començat amb, gairebé, una precisió mil·limètrica, quant a l’inici. Allò de la puntualitat britànica, feta realitat pel que fa a l’horari.

Foto: Santi Olivet

Deu minuts abans, però, els Trabucaries han anat avisant que la cosa estava calenta i a prop de començar. Els diversos grups relacionats amb la cultura popular egarenca han anat desfilant, amb el Raval de Montserrat com a punt de partida. Grups amb protagonisme ahir, a l’acte inicial de la Festa Major, amb el pregó i la descoberta del Capgròs de l’Any, han compartit protagonisme amb altres que no hi eren i que, avui, tenien els seus minuts d’exhibició.

El recorregut, el de sempre, fins a aterrar a la Plaça Vella, la meta definitiva d’aquesta Cercavila. Després de noves exhibicions de tots els participants, aquesta activitat típica dels dissabtes a la tarda de la Festa Major, ha arribat a la seva conclusió. Sense decebre ni tampoc sorprendre, quasi com passa cada any.

Foto: Santi Olivet

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top