Publicitat
Festa Major

Els infants gaudeixen al parc de Vallparadís

Han pogut gaudir de tres dies intensos de jocs, tallers i activitats al’aire lliure

Personatges de conte van aparèixer ahir al parc / Lluís Clotet

Després de dos anys, la festa infantil ha tornart al parc de Vallparadís per oferir en un munt d’activitats a l’aire lliure. L’oferta ha estat generosa, com sempre. El pulmó verd de la ciutat s’ha convertit en una gran zona on aprendre i jugar amb un munt de propostes: jocs, exhibicions, contes, màgia, circ, música, humor, espectacles…

Aquest dilluns hi ha hagut molta cultura popular com un taller de capgrossos i una cercavila infantil. I també cultura popular amb molt d’enginy, com un espectacle de la companyia Cosinart, que tenia com a protagonista a una parella de gegants que rebel·laven contra la mateixa condició de ser de cartó i pedra perquè no poden expressar-se com els humans. La mateixa companyia també ha fet viatjar els presents cap al món de la bruixeria i d’unes bruixes que es despertaven amb molta gana i es posaven a fer bullir l’olla.

Festa Major Infantil al Parc de Vallparadís

La festa infantil ha ocupat el parc de Vallparadís durant tres dies, des de dissabte i fins al dilluns. El programa ha desplegat moltíssimes activitats, la majoria dels quals permetien jugar i aprendre al mateix temps. L’oferta ha estat gairebé infinita. Ha tingut una mirada lúdica al passat a través dels jocs de carrer com saltar a corda, les bitlles, cursa de sacs i de rucs, jocs de punteria i la trencada d’olla, entre altres. I un convit a viure un conte de fades al mateix Castell de Vallparadís, on s’explicaven contes de princeses. Tot amb molta música per cantar i ballar i amb molt d’humor per riure.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Els infants gaudeixen al parc de Vallparadís
To Top