Publicitat
Festa Major

Canvis en els últims actes de Festa Major per la pluja

Algunes activitats canvien de lloc i altres s’han suspès

L’amenaça de pluja per aquest dimecres a la tarda a Terrassa ha portat a l’Ajuntament de Terrassa i les entitats col·laboradores de la Festa Major de Terrassa a fer alguns canvis d’última hora en els últims actes de la celebració. Algunes activitats canvien de lloc i altres s’han suspès.

Així, l’acte de Treure Ball de Festa Major amb el grup Revelhet, que estava previst per a les 19 hores a la plaça Vella, es traslladarà a les 18.45 hores a la plaça del Vapor Ventalló, sota cobert. De la mateixa manera, la ballada de sardanes amb la Cobla Sant Jordi – Ciutat de Barcelona que s’havia de fer a les 20.30 hores a l’era de la Masia Freixa, al Parc de Sant Jordi, es durà terme a la mateixa hora també a la plaça del Vapor Ventalló.

Per la seva banda, el concert d’òpera i sarsuela previst per dimarts a les 22 hores a la plaça del Rector Homs, es va haver de suspendre per la pluja.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Canvis en els últims actes de Festa Major per la pluja
To Top