Publicitat
Gent de Terrassa

“Compro el diari des dels inicis i ara me n’he fet subscriptor”

LORENZO VERA, LECTOR DES DEL PRIMER DIA

Veí de Can Palet, el Lorenzo Vera és un gran seguidor del Diari de Terrassa. Segons explica, els seus pares ja compraven el diari local de la seva època i ell va seguir la tradició que hi havia a casa. Així, des que el Diari de Terrassa va arribar als quioscos fins avui dia, en Lorenzo l’ha adquirit i llegit cada dia. De fet, afirma que aquest és l’únic periòdic que compra i ha comprat mai.

El terrassenc s’ha anat fent gran. Viu en un tercer pis sense ascensor i com que té problemes de mobilitat, li costa bastant pujar i baixar les escales. Per això no surt gaire de casa.

En aquest sentit, i per poder seguir llegint cada dia el Diari de Terrassa en paper va demanar al seu gendre que l’ajudés a subscriure-s’hi i, d’aquesta manera, poder rebre’l puntualment cada matí a casa.

“Jo treballava al bosc, feia llenya, i al llarg dels anys he tractat moltíssimes persones. Al diari sempre en surt alguna que conec i em fa gràcia”, detalla.

“Tinc al·lèrgia a la política i els esports, ni els entenc ni els vull entendre, però m’agrada fullejar cada dia el diari perquè sempre te n’assabentes de moltes coses que si no fos pel diari et passarien per alt”, assegura el Lorenzo, alhora que comenta que tot i que en llegir algunes notícies de successos se li posen els pèls de punta, sempre troba altres informacions més amables.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
“Compro el diari des dels inicis i ara me n’he fet subscriptor”
To Top