“Sempre he estat amb nens”, explica. Va ser monitora de casals, jugadora de bàsquet i quan ho va deixar va ser entrenadora també i “sabia que volia alguna cosa relacionada amb nens”. Va estudiar Logopèdia, que era “com tirar-me a la piscina”, però durant la seva formació va adonar-se que “m’encantava”. Va acabar la carrera, “fa ja 15 anys”, i va començar a “exercir a centres privats, a residències, a escoles d’educació especial...”.
Tenia clar que “volia ajudar els nens amb problemes de parla, de llenguatge” i es va formar en Magisteri de primària a distància i fa dos anys que la va acabar i “fa dos cursos que treballo a escoles, com a logopeda”, comenta. Forma part dels CREDA, “un servei educatiu que pertany al Departament d’Educació, i anem a les escoles a atendre o alumnat amb discapacitat auditiva o amb problemes de parla i llenguatge”, assenyala.
“Fem sessions individuals amb aquests alumnes, però després hem d’estar en contacte amb tot el servei educatiu i és un treball col·lectiu i en xarxa”, afirma. “Cada nen és un món i hem d’adaptar cada activitat per a cada nen”, diu.
“Ho fem tot de manera lúdica, a través de jocs i activitats atractives”, subratlla i opina que “les noves tecnologies hi han de ser, però amb molt de control”. Recomana els contes. “Explicar contes els hi dona molt vocabulari”, sosté.
És una lectora incansable i té dos comptes d’Instagram. A @acopersomiar escriu ressenyes de contes infantils, mentre que a l’altra,
@racoperllegir, les ressenyes són de novel·les