Publicitat
Gent de Terrassa

“Voldria agafar el diari i tenir un resum de tot el que passa”

ALBERTO CERDÁN,  QUIOSQUER

La Llibreria – Quiosc Atenea és  un dels punts de venda més cèntrics on els ciutadans poden trobar la versió impresa del Diari de Terrassa. Des de fa cinc anys, cada matí des de quarts de vuit fins a les 15 hores, l’Alberto Cerdán s’encarrega de la part de premsa del negoci. La relació d’ell amb aquest rotatiu, però, va més enllà de la venda i és que com a bon quiosquer, li agrada fer-hi, ni que sigui, un cop d’ull. Així, recorda diverses informacions publicades, però si n’hi fem escollir una, destaca un article publicat fa poques setmanes, concretament el 18 de febrer, després que un enderroc al Raval de Montserrat va treure a la llum informació sobre com es construïen els primers habitatges fora la muralla medieval.

“Em va fer molta gràcia perquè és just al costat d’on jo treballo. Em va sorprendre que encara puguem trobar coses tan antigues que han estat amagades tant de temps”, comenta.

Pensant en el rellançament del Diari de Terrassa, al quiosquer li agradaria trobar “un diari ple de continguts, que reflecteixi la realitat de tots els barris i no només la del centre de la ciutat”. “Voldria agafar el diari i tenir un resum de

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top