Publicitat
Gent de Terrassa

“Al final, el futbol sempre et dona més pitjors moments que bons”

Cristian García, entrenador de futbol

Diumenge va tornar a una banqueta de Terrassa, ja que va visitar al San Cristóbal. L’egarenc, Cristian García, ara entrenador del Sant Andreu, va penjar les botes al Terrassa FC, equip on va començar a fer-se un nom. Després d’una carrera prolífica per la Segona Divisió A, com a jugador, ara intenta seguir la carrera d’entrenador. “M’agrada estar el més a prop del futbol possible i per mi és important seguir entrenant, però vull gaudir del dia a dia i a partir d’aquí, Déu dirà”.

Va jugar la seva carrera a cavall entre la Segona B i la Segona A. Mai va poder jugar a Primera Divisió, tot i que a vegades se’l va relacionar amb alguns equips de la màxima categoria. “Sempre et queda alguna cosa a dins, però quan et retires i mires enrere, et sents orgullós del que has fet. Però sí que m’agradaria haver jugat a Primera, encara que, si no ha pogut ser, doncs no ha pogut ser”, comenta Cristian.

Dels records agradables que li han quedat en aquests anys de professional del futbol destaca l’ascens a Segona A del Terrassa FC “a Barakaldo”. Explica que “com a terrassenc va ser molt bonic”. Tot i que apunta que “al final, el futbol sempre et dona pitjors moments que bons” i afegeix que “quan estàs a categories més baixes i jugant a cert nivell, sempre pateixes més que no pas gaudeixes”. L’examen és cada set dies.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
“Al final, el futbol sempre et dona més pitjors moments que bons”
To Top