Publicitat
Gent de Terrassa

“La formació és clau i et dona eines per enfrontar-te a la vida”

Mercè Guiu, escriptora

Es va llicenciar en Traducció i Interpretació, també ha estudiat antropologia i ara li falta ben poc per acabar la carrera de Dret. Creu en la formació contínua i considera que “és clau perquè et dona més eines per enfrontar-te a la vida”, però el seu vessant polifacètic no s’acaba aquí: ha fet de docent, ha col·laborat en un programa de ràdio i també ha fet teatre amateur.

“He fet de tot, però sempre falta alguna cosa per fer i a vegades és important dedicar-nos a les coses importants de la vida per conèixer-nos millor”, assegura. Escriure també és una disciplina que practica. “Sempre m’ha agradat escriure, d’ençà que anava al col·legi”, comenta.

Ha guanyat en dues ocasions el premi de narrativa curta Roc Boronat, i ara ha publicat la seva primera novel·la, titulada “Donde la luz se esconde”, inspirada en un cas real, el del seu pare, víctima d’una estafa immobiliària a gent gran, conegut com el cas Coocon, amb un notari implicat. “Vaig enviar el llibre a una editorial de Madrid, i en dos dies em van dir que ho volien publicar”, apunta.

Cada capítol és molt curt, encapçalat per una cita i és “com un puzle i sense pistes falses”. Afirma que la vida del seu pare és molt trepidant i recorda que “va ser boxejador professional, seminarista, havia estat a l’exèrcit francès, i home de negocis”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top