Publicitat
Gent de Terrassa

“Viatjant amb el Barça he voltat molt i he conegut moltes ciutats”

Joan Torrens, restaurador jubilat

Va començar de jove treballant al sector de la restauració, amb els seus pares, al mític i ja desaparegut Mesón de los Arcos. Després de casar-se, va estar vuit anys regentant el bar del Club Natació Terrassa fins a l’any 1972, que va obrir un restaurant dels més antics de la ciutat, La Antorcha, que està a punt de fer 50 anys.

“Ha canviat molt tot perquè quan vam obrir La Antorcha no hi havia edificacions, hi havia lloc per aparcar, no com ara”, explica. Tenir una clientela fidel és una de les claus d’aquest negoci i assenyala que el món de la restauració també ha experimentat molts canvis. “Ara els cuiners van a l’escola, però nosaltres teníem l’escola de la feina i practicàvem a la valenta”, afirma. Una de les seves passions és el Barça, del qual és soci fa una pila d’anys.

Va fer-se un tip de viatjar a veure l’equip, de quan els aficionats podien fer-ho juntament amb l’expedició del club. “He estat per tot arreu, he voltat molt i he conegut moltes ciutats viatjant amb el Barça”. Quan es va començar a prohibir que els aficionats viatgessin amb l’equip, va deixar-ho.

Per a ell, la millor època va ser quan l’holandès Johan Cruyff era l’entrenador. Explica que en aquests desplaçaments “estàvem separats dels jugadors, però si no et feies molt pesat, podies relacionar-te amb ells”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top