Publicitat
Gent de Terrassa

“En els terrenys hostils s’avança més que en els terrenys relaxats”

Publicitat

Òscar Pallarols, director comercial global a Europa de l’empresa Cellnex

“Soc una persona inquieta i volia ser pilot comercial. Ho tenia tot enfocat, però una circumstància em va fer canviar tots els plans i vaig fer Telecomunicacions”, explica. I està satisfet d’aquest canvi perquè ha pogut viure “aquests vint anys on les telecomunicacions ho han canviat tot”. “Estem en aquest moment en què les telecomunicacions són un gran castell de focs en què passen moltes coses”. La pandèmia ha tingut els seus avantatges. “Viatjo molt i he pogut estar en família. He sortit molt a caminar i he pogut conèixer llocs de Terrassa que no coneixia”, diu.

Creu que Terrassa podria ser un centre on aplicar tecnologia i afirma que “cada ciutat ha de buscar un protagonisme en funció de les seves fortaleses i a Terrassa n’hi ha moltes, però s’ha de treballar”. Admet que tota aquesta responsabilitat “em fa vertigen en el vessant positiu” i apunta que “el valor és saber combinar” la feina i els moments de lleure.

En l’actualitat és vicepresident primer de l’Atlètic, el seu club de sempre. “Amb la Covid hem vist la cara dolenta i és la sostenibilitat econòmica” d’entitats com aquesta. Assegura que “Terrassa és única” per tot el que envolta el hockey, però creu que cal potenciar-ho. “Les coses avancen quan hi ha competitivitat. En els terrenys hostils s’avança més que en els terrenys relaxats”, opina.

Fora de les telecomunicacions i l’Atlètic, estar amb la família és una de les seves activitats preferides. També li agrada el dibuix i la part creativa, sortir a la muntanya i l’astronomia.

Publicitat
To Top