Publicitat
Gent de Terrassa

“Sempre he trobat un motiu per tornar a ser feliç de forma diferent”

/ NEBRIDI ARÓZTEGUI

anabel arcos blogger i escriptora

Els idiomes li agradaven de sempre i “el fet de comunicar-me amb altres persones i en altres llengües sempre m’ha cridat l’atenció”. Per això, va estudiar Filologia anglesa. Escriure sempre li havia agradat i va començar de manera “pública” a fer-ho arran d’una malaltia. Llavors, diu, “vaig trobar la manera de fer-ho sense tabús ni eufemismes ni que m’importés la gent que em llegien i aquesta va ser la clau”.

Va escriure, afegeix, per “amor i per oblidar-me del patiment d’aquells moments, perquè la quimioteràpia em provocava molt dolor i insomni a les nits”. I va iniciar el seu blog, “Sin ti no puedo”, amb força èxit. Després va escriure un llibre, “Cáncer: contigo puedo”, que defineix com “un cant a la vida” on tracta de “com enfrontar-se a situacions traumàtiques i continuar endavant”. A més de la malaltia, va haver de passar per un accident mortal dels seus familiars més directes. Posteriorment, va escriure el segon llibre, “Mi querida amiga”.

Tot i això, afirma que “sempre he trobat un motiu per tornar a ser feliç d’una forma diferent” i apunta que “els amics em diuen que soc massa intensa”. Ha participat i participa en diferents mitjans de comunicació, on se sent molt còmode. Ha fet cursos d’escriptura i diu que “estudiar és el que més feliç em fa”. Té una nova novel·la per publicar.

El confinament va fer que es dediqués a la cuina, amb plats com el risotto de ceps o llenties. La relaxa molt “endreçar”. I quan ha de decidir quelcom endreça “la roba, armaris, els llibres…..”

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top