Publicitat
Gent de Terrassa

“M’agrada acompanyar a la gent que té coses a dir amb el seu art”

Publicitat

Núria Segovia, directora de la Casa de la Música de Terrassa

“Em venia de gust gust dedicar-me a temes de cultura” i per això es va formar estudiant Humanitats i, després, un màster en gestió cultural i un altre de literatura comparada. Mentre estudiava va fer pràctiques relacionades amb “les arts vives”, i ja es va decantar cap a aquest cantó. Va estudiar música i va fer teatre amateur i afirma que “tant com a espectadora com professionalment, m’agrada estar envoltada de la gent que fa art”.

De la gestió cultural li agrada “facilitar i acompanyar a la gent que té projectes i coses a dir amb el seu art. És el més bonic de la meva feina”. Des de finals de 2006, està vinculada a VESC, empresa egarenca dedicada al management i a la producció artística. Això li va permetre viatjar molt per tot el món i explica que “m’encantava i per mi era com una gran oportunitat”.

Recorda que “era dur, perquè passaven moltes coses i a vegades paties, però sempre tot va anar bé”. La relació amb els artistes és un vincle “més enllà del tema professional” i afegeix que “hi ha artistes que mai ho troben tot acabat i com a productor has de racionalitzar i establir un ordre”.

Publicitat

Fa quatre anys que és la directora de la Casa de la Música de Terrassa. Creu que, aquesta ciutat, “està en un moment espectacular”, pel que fa a la música i a l’aparició de cantants i grups.

Quan gaudeix d’una mica de temps lliure, explica, “tinc una filla petita i, sobretot el dedico a la família”. També manifesta una gran afició a la lectura i, especialment, a la novel·la de ficció.

Publicitat
To Top