Publicitat
Gent de Terrassa

“En teatre, sempre he fet el que he volgut i el que m’ha agradat”

Toni Garrich, mestre, actor i director de teatre

Toni Garrich, mestre, actor i director de teatre

La vocació de mestre li va arribar “estudiant” la carrera. De fet, l’atreia més la carrera de Psicologia, però al final va cursar Magisteri, a veure com li anava. “M’ho vaig passar molt bé tota la carrera”, recorda. Va entrar a fer pràctiques a l’Escola Crespinell, d’educació especial, i allà es va quedar.

Ara fa tasques de gerència al mateix centre, des de fa uns 15 anys, tot i que “mai he deixat el contacte directe amb els alumnes”. Treballar en educació especial, diu, “no requereix unes habilitats extraordinàries, es necessiten formació i ganes de ser-ho, com en totes les professions”. i afegeix que “treballar a la força, és el més desagradable que hi ha”.

El teatre també ha ocupat la seva vida. “Sempre dic que és com una segona professió”. De petit ja va començar i ha passat pel Casal de Sant Pere, pel Social i ara està als Amics de les Arts. Va formar-se a La Casona de Barcelona, on també va fer classes. Des de 2001, combina l’actuació i la direcció. Va fer alguna cosa com a professional, però apunta que “no continuar va ser un encert i mai ho he trobat a faltar” i que com a amateur “sempre he fet el que he volgut i el que m’ha agradat”.

També està molt involucrat a la Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual-ACELL, on exerceix de vicepresident primer.

La seva gran afició és el tennis taula. Va jugar-hi de jove i ho va deixar, però fa 10 anys s’hi va tornar a involucrar i ara juga i també és el secretari de la junta del Club de Tennis Taula Els Amics.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top