Publicitat
Gent de Terrassa

“Quan ets emprenedor, el teu cap sempre està connectat”

Anna Domènech, directora de projectes a AD Comunicació

Quan havia de triar la carrera no ho tenia del tot clar, però va provar estudiar Publicitat i Relacions Públiques i reconeix que “em va encantar”. Va començar a treballar a l’agència S,C,P,F… on va aprendre “a força de treballar moltes nits i amb horaris durs, però aprenent moltíssim”, fent d’executiva de comptes.

Després d’un temps, va necessitar tornar “al poble” i va optar més “per formar una família” per sobre de treballar a Barcelona. Ara fa catorze anys va decidir posar-se pel seu compte. “La vida d’autònoma o d’emprenedora és com una via sense retorn i un cop fas el pas, és una manera de viure de la mateixa persona”, diu.

A AD Comunicació, és la directora de projectes. Abans, també havia fundat algunes empreses, en solitari o amb altres, com una d’organització d’esdeveniments curiosos o també creant la capsa dels petons. També va escriure un llibre, “Postdata: T’estimo”, relacionat amb l’embaràs i els nou mesos posteriors al naixement.

“Quan ets emprenedor o empresari, el teu cap està sempre connectat, per bé o per mal”, apunta. “No descanses mai, però t’acabes acostumant si la feina t’agrada”, afegeix. Al pati de casa va muntar com una mena de mercat, per oferir models de dues amigues dissenyadores sense botiga. I va néixer La Toka Merkat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top