Publicitat
Gent de Terrassa

“Si l’artista no és molt conegut, has de picar molta pedra”

Ester Llena, relacions públiques, productora, mànager i joiera

Va estudiar per a administrativa, però des dels quinze o setze anys “ja treballava per a discoteques”. També va treballar de secretària, i ara regenta la joieria familiar, que va obrir el seu avi. Amb 22 anys, va iniciar-se en el món de l’organització de concerts. “Llavors ho feia més per afició que com una professió”, explica.

Durant deu anys, va portar una sala de concerts de la ciutat i també va estar a la Casa de la Música, fent, organitzant i programant concerts. Amb el pas dels anys, va crear la productora Esterminioproduccions. Compatibilitzar la feina a la botiga i el món de la nit li costa “hores de son”. La música li agrada molt i “organitzar” esdeveniments relacionats amb aquest art. També s’encarrega de fer de mànager de cantants o grups.

“Prefereixo organitzar concerts perquè si l’artista és conegut, ja et truquen i si no, has de picar molta pedra, per molt bo que sigui, perquè no el coneixen”, assegura. Es decanta per la varietat i diu que pot organitzar un concert “de flamenc, un de hip-hop, un de música clàssica o un infantil al matí”.

Afegeix que “sempre el mateix estil de música és molt avorrit i així ho coneixes tot, el que agrada als joves o a la gent més gran”. També fa un programa a la Ràdio, Municipal, “La nit estèrica”, que va començar amb la polifacètica Esther Gago, ja traspassada.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top