Publicitat
Gent de Terrassa

“Tinc la sensació que creo humor des que tinc ús de raó”

/ Nebridi Aróztegui

Eduard Biosca, humorista

Recorda que quan, amb el col·legi, anaven uns dies de convivències “esperava que algú em demanés que fes un show a la nit. I això em donava una gran satisfacció i des de llavors he tingut aquesta sensació i pressió de pensar alguna cosa original per fer riure”. Tinc la sensació que creo humor des que tinc ús de raó”, explica.

Mai s’ha plantejat provar altres registres i diu que “em considero molt poc actor, em considero humorista”. Va començar amb la companyia Pocaconya, que eren un trio, aventura va acabar l’any 2006. “Em pensava que no deixaria mai” aquesta companyia i va haver de fer “un salt mortal”, passant de “fer de pallasso blanc a fer de pallasso ximple, el que ho emmerda tot. Em vaig reinventar”.

No tornaria a formar part d’una companyia i ho argumenta dient que “estant sol tens una llibertat absoluta i no has de patir per res. El valor de la llibertat és el que més m’agrada i estic molt bé”.

El seu personatge més rellevant, el senyor Bohigues, aquest cambrer bocamoll que en sap de tot, va aparèixer per primera vegada quan estava a Pocaconya i participa en el programa “Versió Rac-1” amb el Toni Clapés. “A la ràdio i al teatre és on es gaudeix més, vius els gags”, afirma. Ara està immers en l’espectacle “L’eminència humana”, que es pot veure a la Coral Els Amics.

Li agrada sortir a caminar i diu que “és el meu esport”. També té dues temàtiques preferides, la política i la ciència, a part de l’humor. “Són el que en fa humans i que la vida canviï”, afirma.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top