Publicitat
Gent de Terrassa

“Una casa amb dotze persones marca amb el concepte família”

/ Nebridi Aróztegui

Marc Malgosa, geògraf

Tenia quinze anys i un oncle seu li va dir que feien oposicions per entrar a la Caixa Terrassa. Estava estudiant de nit i no li feia gaire gràcia, però a casa el van convèncer i s’hi va presentar i, tot i que, recorda, “vaig anar-hi sense estudiar”, va guanyar-se la plaça.

La intenció inicial era estar-s’hi un temps, però finalment s’hi ha estat 41 anys, fins que li ha arribat la prejubilació, “com passa en els grans bancs”, apunta. Ha passat per diferents departaments, préstecs, riscos, màrqueting, comercial o coordinació d’oficines. Ha viscut tots els moments des de llavors, fins a la compra per part de BBVA. “No sabies on acabaries”, recorda.
Des dels inicis al sector bancari, sempre s’ha format i, l’any 2001, va decidir estudiar Geografia, carrera que es va agafar amb calma i que va acabar en deu anys. “Vaig gaudir-la molt i preferia fer poc i assaborir-ho”, explica.

Quan li van presentar la prejubilació no va dubtar. “Ho tenia claríssim tal com està el mercat i una pressió comercial. Tot això et convida a marxar, perquè el més important és viure i poder gaudir. Em considero un afortunat”, diu.

A casa eren nou germans, amb els pares i l’avi. “Una casa amb dotze persones marca amb el concepte família. És el que t’uneix i quan necessites qualsevol cosa, sempre tindràs a la família”.

La seva gran afició és la muntanya, diu, “en el sentit més ampli de la paraula”. Ha pujat a muntanyes rellevants de tot el planeta, com l’Aconcagua, el Kilimanjaro o el cim de l’Island Peak a l’Himàlaia.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top