Publicitat
Gent de Terrassa

“Per liderar o iniciar un projecte, has de convèncer i fer equip”

/ Alberto Tallón

Joan Ramon Pastor, gerent del museu marítim de Barcelona

Va llicenciar-se en Ciències Econòmiques i també va fer el primer màster que es va fer a Catalunya en Gestió Pública. El seu pare tenia una empresa del tèxtil que anava molt bé i, comenta, “el món empresarial em tibava”. Després de la mort del seu pare i, després d’uns anys, va fer un màster en Direcció Pública i, a partir d’aquí es va decantar per aquest sector, amb “ganes de fer bé les coses pel sector públic i per a la societat”.

“Una de les coses que he après en gestió pública és que per liderar o iniciar un projecte has de convèncer i, si no aconsegueixes fer equip i caminar amb ell, és molt difícil que te’n surtis”, assegura. Explica que és funcionari de la Diputació de Barcelona i ha treballat en diversos sectors, en tasques relacionades amb els ajuntaments, en cultura o en sanitat.

“Soc una persona amb ganes d’aprendre i de fer coses”, assegura i recorda que en tots els projectes que ha participat “els he començat jo”. Considera que els canvis són positius per millorar aquest aprenentatge.

Actualment, exerceix com a gerent del Museu Marítim de Barcelona. “La nàutica sempre m’ha agradat molt i anar a aquest museu era un símbol de tot el que està relacionat amb la cultura marítima”, comenta. Lamenta que “a vegades ens oblidem una mica dels nostres visitants”.

En el seu temps lliure li agrada molt caminar i fer esport i també passar estones amb la família. També s’ha aficionat a la dansa i als musicals, a través de la seva filla que fa de mestra.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top