Publicitat
Gent de Terrassa

“La tecnologia ha arribat i hem d’aprendre a conviure amb ella”

/ Alberto Tallón

Marta Ferrer, mestra i escriptora

La primera intenció era encaminar-se cap a la professió de periodista, però per qüestions de nota, no va poder ser i va ser la seva mare la que li va suggerir que estudiés per a mestra. “Em va dir que perquè no feia Magisteri, si sempre havia fet casals i m’agradaven molt els nens” i li va fer cas. Va acabar la carrera i va començar a l’escola on havia estudiat a Barcelona.

Després de nou anys, va fer oposicions i va demanar treballar a Terrassa, a l’escola Enxaneta i va aconseguir la plaça. Ja feia dos anys que vivia aquí, explica, per amor. Està molt contenta a aquest centre i afirma que és una feina que requereix molt esforç i responsabilitat, tot i que també hi ha moltes recompenses i assenyala que “aprenc molt dels infants i en els últims anys m’estan donant moltes lliçons”.

Ha escrit un llibre, “Aprendiendo Conectados”, amb consells per a l’educació digital. Detalla que “els meus pares són informàtics i sempre he estat rodejada de tecnologia” i va decidir fer “una guia amb pautes, no només meves, sense voler jutjar a ningú”.

Durant el confinament considera que “hi va haver barra lliure de pantalles i ara costa gestionar-ho per l’addicció” que s’ha creat, encara que no tot és dolent i afirma que la tecnologia “ha arribat a la societat i hem d’aprendre a conviure amb ella”.

Abans de la pandèmia, es va apuntar a un curs de costura i ara s’ha aficionat a cosir. També li agraden les sèries televisives i gestionar @mestramarta, el seu compte d’Instagram.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top