Publicitat
Gent de Terrassa

“El secret de la felicitat són les relacions humanes càlides”

/ Nebridi Aróztegui

Jordi Turu, consultor a Pimec i escriptor

Tot el que envolta al medi ambient l’atrau i, per això, es va decantar per estudiar Enginyeria Química.”No em veia a un laboratori” i va decidir fer un màster de màrqueting “per estar més de cara al públic”. La va encertar perquè el primer currículum que va enviar a PIMEC, patronal dedicada a la petita i mitjana empresa, va tenir èxit i ara ja fa quinze anys que hi treballa i diu que “m’han passat volant”.

“Vaig començar a fer projectes d’I+D i ara estic portant tota la branca financera de petites i mitjanes empreses que necessiten suport”, explica. Ha viscut la crisi de mitjans dels anys 2000 i ara la de la pandèmia. “Moltes empreses s’han quedat pel camí, però moltes també van girar el seu rumb”, manifesta.

Ha continuat formant-se i va iniciar estudis de Psicologia, que espera acabar. Ha publicat el llibre “¿Qué sabes de la felicidad?”. Avisa que “no és un llibre d’autoajuda” i que “he volgut recopilar sobre què sap la gent de la felicitat” en un vessant divulgatiu”. Té clar que “no soc ningú per dir a una persona si serà feliç o no”.

Per ell, la felicitat és “la suma de moments que experimentem i que ens produeixen alegria” i la conclusió que ha tret amb el llibre, diu, és que el secret de la felicitat “són les relacions humanes càlides i de qualitat”, especialment amb amistats i familiars.

Entre les seves predileccions, quan té temps lliure, hi ha la música, gaudir de la seva família i de les amistats i sortir a córrer per la muntanya. Per exemple, li agrada fer-ho per la zona de Can Candi.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top